tirsdag den 26. marts 2013

Vocaloid Cosplay Kostumer


Vocaloid Hatsune Miku Cosplay Kostume

Vocaloid Hatsune Miku Cosplay Kostumemed den populære af Hatsune Miku, den cosplay kostume af hende er mere og mere populære i forskellige former for cosplay. som en hvordan tegneserie, er miku idol for mange piger. vil du være hende? vores vocaloid Hatsune Miku cosplay kostume, herunder vest, nederdel, slips, skjorteærmer og hovedbøjle vil gøre din drøm til virkelighed. lavet af kvalitets bomuld og blød polester, er den samme som den anime Hatsune Miku. body-hugging vest med mini plisseret nederdel, vil dette kundernes du skiller sig ud i din næste kostume show.

tirsdag den 19. marts 2013

Bleach Cosplay Kostume




Cos egenskaber: anime

Cos komponent: kvinder dragt
Passende forbruger gruppe: kvinder + piger + børn + studerende
Cos struktur: ensartet klud
Cos komponent: overfrakke + jakke + bælte + hakama


Vocaloid Zatsune Miku Cosplay Kostume



Gender anderledes, måleskitsen anderledes. Der er tre forskellige størrelse diagrammer, så når du vælger den størrelse, henvises til skemaet på dit køn.

Alle kostumer på vores hjemmeside er skik efter bestilling af kunder, så der vil være en skrædder tid 10 - 25 dage og derefter leveringstid 3 -10 dage. Derfor bedes du afgive ordren forud for tid til at sikre, at vi har tid nok til at få din ordre leveret før din fest.

Det er doable at foretage små ændringer af størrelse og design. Du kan kontakte os på tcostumes@hotmail.com om dine anmodninger, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.

For custom kostume, som ikke er annonceret på vores hjemmeside, er du velkommen til at e-mail os dit design eller skitse på tcostumes@hotmail.com. Vi vil citere kostume i henhold til design og stoffet samt hvordan man laver en brugerdefineret rækkefølge.

torsdag den 7. marts 2013

Kingdom Hearts Cosplay Kostume



Kingdom Hearts 2 13 Organization XIII 2th Cosplay Kostume

Kingdom Hearts 2 13 Organization XIII 2th Cosplay Kostume


Specifikke produkter: halskæde, overfrakke
karakter: organisation xiii
kilde: Kingdom Hearts
spiltype: rollespil
lejlighed: mardi gras, halloween