fredag den 19. april 2013

Assassins Creed Ezio Spil Cosplay Kostume


Læder Assassins Creed Ezio Spil Cosplay Kostume SætAnime / video spil: Assassins Creed
Karakterer: altaïr
Kategori: cosplay kostumer
Materiale: pvc, pu læder, polyester, bomuld
Ærmelængde: langærmede
Indeholder: bukser, skjorte, jakke, legguards, armbind, bælte, ærme, lomme, maske, sjal, strop, talje tilbehør
Nettovægt (kg): 4




Gender anderledes, måleskitsen anderledes. Der er tre forskellige størrelse diagrammer, så når du vælger den størrelse, henvises til skemaet på dit køn.
Alle kostumer på vores hjemmeside er skik efter bestilling af kunder, så der vil være en skrædder tid 10 - 25 dage og derefter leveringstid 3 -10 dage. Derfor bedes du afgive ordren forud for tid til at sikre, at vi har tid nok til at få din ordre leveret før din fest.
Det er doable at foretage små ændringer af størrelse og design. Du kan kontakte os på tcostumes@hotmail.com om dine anmodninger, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.
For custom kostume, som ikke er annonceret på vores hjemmeside, er du velkommen til at e-mail os dit design eller skitse på tcostumes@hotmail.com. Vi vil citere kostume i henhold til design og stoffet samt hvordan man laver en brugerdefineret rækkefølge.

søndag den 14. april 2013

Naruto Gaara Cosplay


En støvet Djævelen opfanger som sandet storm nærmer sig. Før du kan reagere, er den kraft af en mægtig soldat, der kæmper med magt i ørkenen selv taget dig ned. Keen og fokuseret, er der lidt, der kan true Gaara . På ethvert tidspunkt er han parat til at erobre en fjende, der engang troede selv forsikrede i sine talenter. Han er en uforlignelig kriger, der kæmper med en sådan frygtindgydende dygtighed, at kun få selv vover at udfordre ham.
Naruto Gaara 3th Cotton Polyester Cosplay Kostumer
Men hvis du er op til den udfordring at blive Gaara, så måske med dette råd, du måske være i stand til at blive som en af ​​de få personer, der formår at stå op til Naruto Cosplay Uzumaki og ser ham i øjnene.
1) Gaara bærer sorte bukser eller leggings, og hvis du har et par, som du ikke har noget imod at ændre en smule, så han har et par bindinger på hans højre ben i anden del af serien.
2) En lang, brun trench coat vil helt sikkert være en stor erstatning til dækning at Garra bærer ved den anden del af serien. Du bør dog sørge for, at det flyder lidt på benene.
3.) Over pelsen, bærer Gaara en grå vest. Selvom det kan være lidt sværere at finde en, ville en vest med stropper, der er knyttet på forsiden være den bedste.
4) Gaara altid sin levering af sand gemt i en græskar, som han bærer på ryggen. Dette er sandsynligvis den sværeste objekt til at replikere en cosplay, men du kan sikkert trygt omfarve en slags container til at tage sin plads.
5) Sorte sandaler er langt mere almindelige, og er virkelig et must for enhver vellykket Gaara cosplay.
6) Hold en stærk følelse af retfærdighed. Uanset hans egen overbevisning, Gaara har ingen respekt for Akatsuki.
7) Være i stand til at vedtage de stærke punkter i dine modstandere. Efter at være blevet besejret af Naruto begyndte Gaara at antage noget af sin modstanders filosofi.
8) Se Naruto anime og læse manga for at være sikker på, at du har en komplet forståelse af universet din nye alter ego kan ringe hjem.
9) Vide, hvornår at bevare og når tingene er en tabt sag. Efter at være blevet såret af Sasuke Uchiha, flygtede Gaara Konohagakure at tillade invasion fortsætte uden ham.
10) Må ikke være bange for at genoverveje din overbevisning. Gaara engang selv, at drab i flæng var hans lod i livet, og kun efter gjorde han bliver en ædel kriger.
11) Har en stor loyalitet over for dem, du har tillid til, over tid Gaara lærte at beskytte så mange mennesker som han kunne.
12) Vær aldrig bange for at udfordre dig selv. Gaara mødtes første Naruto Uzumaki, fordi han var på udkig efter det næste ninja at konkurrere mod.
13) På samme måde, aldrig være bange for at gøre, hvad der er rigtigt. Gaara sagde, at han ville give sit liv for Sunagakure, selvom dens beboere hadede ham.
14) Søg vidt og bredt for disse ting til at udfordre dit sind og ånd så godt. Gaara oprindeligt rejste til Konohagakure at tage Chunin eksamen.
15) Omgiv dig med så mange Gaara karakter varer, som du kan erhverve. Tal, nøgleringe, og mange andre stykker af merchandise vil tjene som en påmindelse om de sko, du er ved at udfylde. 
Se flere billige kostumer

søndag den 7. april 2013

Vocaloid Cosplay Parykker


Vocaloid Hatsune Miku Cosplay ParykAnime / video spil: vocaloid
Tegn: miku
Kategori: cosplay parykker
Paryk fiber: varmebestandigt fiber
Paryk type: ekstra lang
Paryk længde (cm): 120
Trend: hot
Farve: blå
Nettovægt (kg): 0.45

Påsætning af parykken:

1.
Hvis dit hår er langt, trække den lige tilbage i en sikker hestehale i bunden af din hals. Næste ved hjælp af hårnåle, sikre enderne af hestehale på bagsiden af dit hoved, holde dit hår så fladt som muligt. Hvis du har pandehår eller kort hår, sikre disse løse hår omkring dit ansigt tilbage med Bobby stifter.


2.
Sæt paryk hætten på ifølge pakken retninger og sikrer, at alt dit hår er sikker tilbage i hætten. Træk forsigtigt paryk cap baglæns ud af dit ansigt fra bagsiden. dette skubber alle dem flyve væk hår bagud, så du don 'se dem.


3.
Start piercing hårnåle gennem paryk cap, og ind i dit hår nedenunder. Vær forsigtig med ikke at stikke dig selv i hovedbunden.


4.
Påsæt parykken. Start med at påsætte den dit forhoved, bag din hårlinje. Parykken skulle føles sikkert fastsat men ikke for stram. Hvis nødvendigt kan du justere størrelsen af velcro låsene inde i parykken.

Pokemon Cosplay



Pokemon Team Rocket Jesse Cosplay Kostume

Pokemon Team Rocket Jesse Cosplay Kostume

Pokemon Team Rocket James Cosplay Kostume

Pokemon Team Rocket James Cosplay Kostume
Jessie er også en agent af holdet raket. Hold raket er den første syndikat at blive afsløret i pokemon metaseries, det mål er at stjæle pokemon på at fremme sit mål om verdensherredømme.
Fabric: Bomuld / uniform klud
tilbehør: jakke + handsker + nederdel + strømpe
erklæring: alle billeder er taget af os selv i vores eget arbejde. dragten vil være næsten den samme, bortset fra det uundgåelige mindre farve variation forårsaget af kameraet og andre grunde.

tirsdag den 2. april 2013

Bleach Cosplay Kostume



Bleach 6th Division Lieutenant Abarai Renji Kostumeprodukt: 6th Division Lieutenant Abarai Renji Bleach Cosplay Kostume
Type: ensartet klud
Farve: sort
Overmateriale: håndvask
Nettovægt: 1,50 kg

Gender anderledes, måleskitsen anderledes. Der er tre forskellige størrelse diagrammer, så når du vælger den størrelse, henvises til skemaet på dit køn.
Alle kostumer på vores hjemmeside er skik efter bestilling af kunder, så der vil være en skrædder tid 10 - 25 dage og derefter leveringstid 3 -10 dage. Derfor bedes du afgive ordren forud for tid til at sikre, at vi har tid nok til at få din ordre leveret før din fest.
Det er doable at foretage små ændringer af størrelse og design. Du kan kontakte os på tcostumes@hotmail.com om dine anmodninger, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov.
For custom kostume, som ikke er annonceret på vores hjemmeside, er du velkommen til at e-mail os dit design eller skitse på tcostumes@hotmail.com. Vi vil citere kostume i henhold til design og stoffet samt hvordan man laver en brugerdefineret rækkefølge.