søndag den 14. april 2013

Naruto Gaara Cosplay


En støvet Djævelen opfanger som sandet storm nærmer sig. Før du kan reagere, er den kraft af en mægtig soldat, der kæmper med magt i ørkenen selv taget dig ned. Keen og fokuseret, er der lidt, der kan true Gaara . På ethvert tidspunkt er han parat til at erobre en fjende, der engang troede selv forsikrede i sine talenter. Han er en uforlignelig kriger, der kæmper med en sådan frygtindgydende dygtighed, at kun få selv vover at udfordre ham.
Naruto Gaara 3th Cotton Polyester Cosplay Kostumer
Men hvis du er op til den udfordring at blive Gaara, så måske med dette råd, du måske være i stand til at blive som en af ​​de få personer, der formår at stå op til Naruto Cosplay Uzumaki og ser ham i øjnene.
1) Gaara bærer sorte bukser eller leggings, og hvis du har et par, som du ikke har noget imod at ændre en smule, så han har et par bindinger på hans højre ben i anden del af serien.
2) En lang, brun trench coat vil helt sikkert være en stor erstatning til dækning at Garra bærer ved den anden del af serien. Du bør dog sørge for, at det flyder lidt på benene.
3.) Over pelsen, bærer Gaara en grå vest. Selvom det kan være lidt sværere at finde en, ville en vest med stropper, der er knyttet på forsiden være den bedste.
4) Gaara altid sin levering af sand gemt i en græskar, som han bærer på ryggen. Dette er sandsynligvis den sværeste objekt til at replikere en cosplay, men du kan sikkert trygt omfarve en slags container til at tage sin plads.
5) Sorte sandaler er langt mere almindelige, og er virkelig et must for enhver vellykket Gaara cosplay.
6) Hold en stærk følelse af retfærdighed. Uanset hans egen overbevisning, Gaara har ingen respekt for Akatsuki.
7) Være i stand til at vedtage de stærke punkter i dine modstandere. Efter at være blevet besejret af Naruto begyndte Gaara at antage noget af sin modstanders filosofi.
8) Se Naruto anime og læse manga for at være sikker på, at du har en komplet forståelse af universet din nye alter ego kan ringe hjem.
9) Vide, hvornår at bevare og når tingene er en tabt sag. Efter at være blevet såret af Sasuke Uchiha, flygtede Gaara Konohagakure at tillade invasion fortsætte uden ham.
10) Må ikke være bange for at genoverveje din overbevisning. Gaara engang selv, at drab i flæng var hans lod i livet, og kun efter gjorde han bliver en ædel kriger.
11) Har en stor loyalitet over for dem, du har tillid til, over tid Gaara lærte at beskytte så mange mennesker som han kunne.
12) Vær aldrig bange for at udfordre dig selv. Gaara mødtes første Naruto Uzumaki, fordi han var på udkig efter det næste ninja at konkurrere mod.
13) På samme måde, aldrig være bange for at gøre, hvad der er rigtigt. Gaara sagde, at han ville give sit liv for Sunagakure, selvom dens beboere hadede ham.
14) Søg vidt og bredt for disse ting til at udfordre dit sind og ånd så godt. Gaara oprindeligt rejste til Konohagakure at tage Chunin eksamen.
15) Omgiv dig med så mange Gaara karakter varer, som du kan erhverve. Tal, nøgleringe, og mange andre stykker af merchandise vil tjene som en påmindelse om de sko, du er ved at udfylde. 
Se flere billige kostumer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar