mandag den 24. december 2012

Naruto Madara Uchiha Cosplay Kostumer


Naruto Madara Uchiha Cosplay Kostumer
Naruto Madara Uchiha Cosplay Kostumer

Nyd de produkter vi har, Særligt udformet og designet af dygtige designere med mange års kostume produktion erfaring. Vi tilbyder ikke den billigste pris men det er den kvalitet der ville være vores nummer ét bet. Vi ved hvor meget du holder af cosplaying og hvor vigtig en kvalitet cosplay kostume skal være. Ved at placere en ordre, Det ville faktisk tage 7-15 dage(Dette inkluderer ikke det antal dage den rutefart vil tage for at levere varen til dig. Leveringstid: 3-7 dage.) for at tilpasse din ønskede kostume - Lavet af vores professionelle kostume designere. Kostume designere vil begynde at arbejde på dine ordrer på samme tid og straks når betalingen er modtaget.

mandag den 17. december 2012

Hong Kong Ocean Park Jul Cosplay



Julen er på vej, for den varme op foran den festlige stemning, der blev afholdt i Hong Kong Ocean Park den 11. december en jule Trolltech Cosplay konkurrence. Ti cosplay fra lokale folk rundt omkring i jule tema for kreativ modellering, nogle eventyr tegn som prototypen primært spille nogle julerød. Cosplay ydeevne særligt at tiltrække en masse turister. Mehrmann, Chief Executive Officer i Hong Kong Ocean Park sagde i et interview, den anden halvdel af året, Ocean Park, antallet af turister hver måned steg med en rekord i december, hvor turistsæsonen, så det Park forventede antal optagelse vil en stigning på omkring 5%. Paralanguage: Mehrmann, Chief Executive Officer i Hong Kong Ocean Park Juli i det foregående år til det andet år af vores regnskabsår i juni I juni i år, indspillet vi antallet af besøgende i løbet af året for at nå et rekordstort 7.100.000 mennesker Næste fra juli til November Hver måned til en rekord December ser men også en rekord Så vi ser frem til mindst 5% vækst i forhold til sidste år Nu forekommer det meget sandsynligt 5% til 10% For at skabe en festlig atmosfære, Ocean Park særlig opførelse af en Santa Claus ønske hus, tre fra Santa Claus i Finland, Holland og USA, vil især denne ferie sæson sendes for de besøgende. Og besøgende kan også lovet deres jule ønske.

torsdag den 13. december 2012

Gothic Cosplay Lolita Frakke


Gothic hvid og Sort dobbelt-breasted Cosplay Kostumer Lolita Frakke


Gothic hvid og Sort dobbelt-breasted Lolita Frakke


Sort glide ned og krydse mønster metal broche dekoration flannel med 50% uld lolita frakke.
vist farve: sort og hvid
halsudskæring: turndown krave
tøj længde: medium
ærme længde: lange ærmer
ærme stil: konventionel stil
detalje: badge
detaljeret design: badge
materiale: flannel
tykkelse: normal
silhuet: regne stil

torsdag den 29. november 2012

Naruto Cosplay Kostumer Hatake Kakashi


De er ninja, men de er specielle ninja! De er lærer, og myrde afdeling. De er stærke, hurtige og hjerteløs! Men, når du er i den samme landsby, de er godhjertede, blid og tålmodig. De er skjult ninja. De er i skjult blad village ninja, så de er i den samme ensartede. Det kaldes Konoha jounins uniform. Der er jakke, vest og bukser. De er lavet af høj elasticitet bomuld. Du vil ikke føle nogen ubehageligt, når du bærer uniform. Den kølige ninja cosplay er så fantaserede, du vil elske det!


• Tegn: Hatake Kakashi
• Kilde: Naruto Cosplay Kostumer
• Anime og Manga type: shounen
• Komponenter: vest, top, bukser
• Anledning: mardi gras, halloween
• Vægt: 1,32 kg

onsdag den 28. november 2012

Bleach Cosplay Kostumer


Når det kommer til de bleach cosplay kostumer, på grund af de mange tegn og den komplekse gruppe i denne serie, kunne vi se, at der virkelig er en stor samling af kostumer, parykker, tasker, badges, halskæder og ringe, sværd, masker, hatte og mange andre for os at træffe et valg.


Til at begynde med, de er Soul Reaper cosplay kostumer, i hvilke det har fælles medlems jakkesæt og kaptajnen uniformer. Og så er det blegemiddel hule kostume i forskellige mønstre. Endelig er cosplay tøj af peole i virkeligheden verden. Det er virkelig svært at fortælle dem én efter én.

mandag den 26. november 2012

Naruto cosplay kostumer

Naruto cosplay kostumer blæsere vil elske dressing som deres favorit serie karakter i denne store kostume. Det har en elegant undertrøje med en traditionel krave og simple skræddersyede bukser. En smuk kalv-længde jakke er slidt på toppen af ​​basen outfit og har en høj krave og klappes ned revers. En orange tornyster bæres på bagsiden af ​​tøj og er inkluderet. En lys gul talje vinge tilføjer interesse for midsection og en sort pandebånd fuldender kostume. Dette ville være et stort ensemble til at bære til en anime konvention eller kostume konkurrence. Hvor vil du bære det?

søndag den 25. november 2012

Sasuke Uchiha Cosplay


Cosplay kostumer varierer meget og kan variere fra simple outfits til meget detaljerede "mecha" jakkesæt. Cosplay er generelt betragtes forskellig fra Halloween og Fastelavn kostume slid som det er hensigten at præcist at efterligne et bestemt tegn, snarere end at afspejle den kultur og symbolik af en ferie begivenhed. Som sådan, når det er i kostume vil cosplayere ofte søge at vedtage indflydelse, manerer og kropssprog af de karakterer, de portrætterer (med "ud af karakter" pauser). De tegn, valgt at være cosplayed kan stamme fra enhver film, tv-serier, bog, tegneserie, computerspil eller musik band, men den praksis cosplay er oftest forbundet med replikerende anime og manga tegn.

Naruto er en japansk manga-serie skrevet og en igangværende illustreret af Masashi Kishimoto. The Plot fortæller historien om Naruto Uzumaki, en teenager ninja, der konstant søger efter anerkendelse og aspirerer til at blive en Hokage, ninja i sin landsby, der er leder og den stærkeste af alle som Trods anerkendelse. sasuke uchiha cosplay er medlem af Uchiha klanen, en klan af Ninjas ALLIED udestående til landsbyen Konohagakure i Naruto. Gør dig det samme som Sasuke Uchiha i denne Naruto Cosplay kostumer.

Pokemon Kostumer


Vil du gøre en awesome kostume? Du har lige fundet de fedeste Pokemon kostume idéer. Her på nettet største hjemmelavede kostumer bibliotek, vil du finde masser af originale ideer, der vil antænde din egen kreativitet og fantasi.

Ofte ser et billede er nok til at få dig motiveret og parat til at indstille ud på din helt egen kostume-making eventyr. Men vær sikker på at gennemgå kostume opskrivninger hvor du vil opdage masser af nyttige anvisninger og mere værdifuld information. De billeder og skrive-ups vil hjælpe med at gøre din egen gengivelse af kostume en lettere opgave.

Alle de Halloween kostumer idéer på stedet og de ​​pokemon kostumer idéer her, er blevet delt med os af besøgende på dette site. Må ikke bekymre dig om at kopiere kostume idéer - det er præcis derfor, de er her! Også, hvis du nogensinde har oprettet en cool kostume i fortiden eller denne gang du er tilfreds med resultatet, skal du huske at indsende dit kostume idéer til sitet.

Vi håber du finder inspiration fra de Pokemon kostume idéer på denne side.

Final Fantasy Cosplay Kostumer


På nuværende tidspunkt bliver Final Fantasy IX cosplay andet standout objekt for cosplayere til at udtrykke deres lidenskab af tegnene i FF IV ved at bære tøj af vis rolle.


Som en af ​​de versioner af Final Fantasy Cosplay Kostumer videospil, er der også mange forskellige roller, såsom Zidane Trible, hovedpersonen og en tyv. Garnet Til Alexandros XVII, heltinden og prinsessen af Alexandria i dette spil. Adelbert Steiner, kaptajn af Knights of Pluto og de mandlige soldater i Alexandria samlede militær magt. Eiko Carol, en lille pige, hun er den eneste person, der optræder i spillet med en Summoner s Horn i FF IX. Og Kuja, han er den vigtigste antagonist af Final Fantasy IX, der er ambitiøs, narcissistisk og hensynsløs samt en fanatisk gunrunner. Og der er mange andre slående karakterer forbliver ufortalte her i denne video game.

Med hensyn til Final Fantasy-serien, kan det siges, at FF IX  starter en ny begyndelse med avancement i mange aspekter sammenlignes med de tidligere spil. Som et resultat, kan det forårsage et stort antal spillere til at fokusere deres opmærksomhed på det. På samme tid, som en ulige mønster for at vise en slags livsstil, værdier og smag i livet cosplay tiltrækker stigende tilhængere. Deltagerne kunne føle det samme som karaktererne i videospil, anime, tegneserier, film og andre medier ved hjælp af dressing på den nøjagtige cosplay outfits i en sådan underholdning. Fra et andet synspunkt, skal den rolle har nok mulighed for at holde folks interesse at gå cosplay med hans eller hendes kostume.

Derved kan vi sige, at Final Fantasy IX er virkelig enestående for efterlignere, således at der er tonsvis af fanatikere, der don sine cosplay kostumer i aktiviteten. Cosplay FF IX er faktisk en mode i cosplaying området.

fredag den 23. november 2012

kostumer til voksne



Cosplay er en verdensberømt kultur og scenekunst, der opstod i Japan og har vundet popularitet i Indonesien, Malaysia, Kina, USA og mange andre dele af verden. Denne moniker blev opfundet af de to ord kostume og spille. Da det er en performance kunst, kostumer spiller en uovervindelig rolle. Som navnet Cosplay antyder, her skuespillere pynte nøjagtig som den karakter eller tema, de skildre på scenen. Cosplay kunstnere meste kopiere mytologiske, fiktion serie figurer fra film, bogserier eller spil og tegneseriefigurer.

Cosplay vinder momentum og mange spirende kunstnere forsøger at lancere en karriere ved at deltage i forskellige kostumer til voksne konkurrencer, som er udført i anime konventioner. Den Madman National Cosplay Konkurrence der sker i Australien hvert år er et sådant sted, hvor håbefulde cosplayere indkalde til at deltage ved at handle i deres egne stykker iført den perfekte kostume og tilbehør til at skildre deres karakter. Originalitet, sans for detaljer og kreativitet er tre grundlæggende parametre, som Cosplay kunstnere bør altid huske på. Kæmperne vil blive evalueret både af dommerne og de fans og vinderne bliver meget vellykket og berømt. Cosplay genererer masser af forretningsmuligheder i forskellige former. Cosmode og Dengeki Lag er meget populære Cosplay magasiner i Japan. MTV airs nogle episoder dedikeret til kunsten at Cosplay i serien True Life. Cosplay kostumer, tilbehør og udgør fremstilles og sælges.


Cosplay er ikke blot efter din idol karakter i træk, dressing og tilbehør, men også omfatter handlinger som karakter og kopiere deres handlinger. Dette betyder, at du kan ikke bare vælge et tema eller en idé og basere din Cosplay handle på det, men har brug for at kende snørklede af den karakter. Tror du, du har det i dig at blive en cosplayer? Udforsk dine interesser og begynde at få klædt!

tirsdag den 20. november 2012

søndag den 18. november 2012

Naruto Cosplay Kostymer


Denna stil är kraftigt lutande för den viktorianska mode och inspiration genom dräkter från rokokon. Cosplay är en förkortning av av kostym spel som ofta är en form av konst som en individ eller kanske en klänningar grupp i tematiska dräkter och tillbehör så att beteckna en viss karaktär eller koncept. Dessa tecken antas främst från gamla fiction berättelser förhärskande i Japan.


Naruto Cosplay Kostymer dräkter främst utsmyckade i spets. En hög kvalitet outfit kommer att ha en utmärkt balans mellan spets liksom den öppna delen. Efter att ha sagt att det finns flera andra utmärkta av dessa kläder som inte drar nytta av spets. Därför alternativet i Lolita Cosplay kläder beror helt på en privata önskemål.

torsdag den 15. november 2012

Frække Kostumer


Lingeri kan tjene forskellige formål, såsom dækning, komfort eller helt pynt. Der er undertøj, der er beregnet til fritidstøj hvilket betyder at de er konstrueret på en sådan måde, at de er flatterende for figuren, når det bæres med andre beklædningsgenstande. Comfort på den anden side. Et brasseri bør være i stand til at gøre det uden at gøre en kvinde føler sig utilpas. Samlinger af dekorative lingeri skal anvendes som det er. Det betyder, at deres formål er at gøre en fashion statement, så det forklarer meget om den omfattende detaljer af stykkerne.

Disse er også fremstillet af forskellige typer af materialer, efter hvad de er beregnet til. Ofte vil de, der er lavet af bomuld giver størst mulig komfort. Der er også dem, der gør brug af silke grund af deres frodige appel. Imidlertid det mest almindelige materiale til disse er forskellige former for ren materiale. Sheer er en favorit, fordi udseendet kan opnås med billigere materialer. For ornamental lingeri, er ren og skær den mest effektive på grund af sin subtile dækning, der lokker mere. Mange mennesker simpelthen finder det spændende at se gennem forskellige tøj tøj, og det er hvad der gør dem sexet.

Et eksempel på en sådan er ren og skær lingeri bikinier. Det todelte undertøj sæt består af en brystholder og en trusse. Men vil disse have mange forskellige variationer. Hver ville have lignende mærke og detaljer, fordi de er beregnet til at blive båret sammen. Den øverste har mange designs, der omfatter den klassiske to-strop bh, bandeau, med korte ærmer eller med lange ærmer. Den fælles organ til fastgørelse til toppen er ved at binde stykker af strenge eller bånd, men der er også dem, der gør brug af plast låse, klip på plads. Der er endnu mere stiliserede design, der har en enestående rem eller flere remme i gennemskåret mønstre for en omfattende design samt maksimal støtte. At bunden ville design omfatter en trusse. Nedskæringer og mønstre til bunden kan også være mere lokkende med minimal dækning såsom badesandaler.

Disse bikinier er holdbare nok til at blive brugt under badning. Understøttelsen af ​​lutter lingeri bikinier bør aldrig tages let på. For eksempel vil ingen kvinde brystholderen falde ned det forkerte tidspunkt, især når visse typer af materialer absorberer vand og bliver tunge efter neddykning. Sheer lingeri bikinier er lette og er lavet til svømning eller lounging i jacuzzien. Andre end det, bør bikinier som sådan ser tiltalende, selv når de er våde. Costume lingeri kan også gøre brug af ren og skær for forskellige stykker, men de fleste af dem ville ikke se godt efter at være nedsænket i vand. Selv om der er dem, der er designet med dikkedarer, blonder og smarte dekorationer, er dem, frarådes, da de ville være helt irriterende til svømning. Metaller, såsom pigge i undertøjet kan også rust, der ville gøre sættet mindre praktisk. Polyesterstof, bomuld og silke er almindeligt anvendt til rørene af lutter lingeri bikinier fordi de er mere holdbare til at holde masken sammen.

Frække halloween kostumer



finde ud af den fantastiske halloween kostumer kan være en spændende opgave. med alle de tilgængelige farver og temaer, kan det være skræmmende at forsøge at vælge den nøjagtige outfit. vi fremhæve nogle af de nuværende favoritter i Halloween kostumer, som du kan vælge denne 31. dag i oktober:


vampiress: på grund af den status af "Twilight"-film og tv-show "True Blood", er vampiress gentagne gange en fantastisk pasform til halloween. med så mange valg at vælge imellem, så bare, at du vælger en, der passer til din disposition.

superhelt: superhelte svip er hot sidst. det ser ud som hver uge er en ny tegneserie handling karakter er sat op på projektionsskærmen. tænde din hemmelige lidenskab i dit foretrukne superhelt halloween kostume og spille en af ​​disse super action helte.

en sexet eventyr pige: fra Ariel til Askepot, Frække kostumer er attraktivt og sjovt at vælge fra. eventuelt ved udgangen af ​​natten vil du være i stand til at handle den del af Rødhætte med en reel fangst på dit kostume fest ...

sexy politibetjent: folk i almindelighed elsker dette kostume. mænd altid elske en frue i uniform, og jer kvinder vil være vild med opmærksomheden. få manchetter klar til midnat "roll i hø".


burlesque pige: burlesque mode har gjort en reel komme tilbage sidst og er frustreret med pis og eddike. dette kostume er blevet mødt med, men ikke ignorere poise og realistiske vintage stil det udstråler. burlesque pige kostumer er smart valg for kvinderne den 31. oktober.

ikke kun er disse kostumer altid næret ved Allhallows, men de er konstrueret ud af kvalitetsmaterialer, og er en blast samt indbydende. gennemse Rebeccas internet tilstedeværelse for hendes foretrukne kvinders kostume temaer for dette Hallowe'en. dette års valg er den sexede øl pige halloween kostumer og stormtrooper kostume. rebecca er forbundet med den største forhandler af kostumer på internettet, der tilbyder en 110% bedste pris garanti!

Cosplay Kostume



En hat er noget, der vil arbejde for enhver form for cosplay kostume. Der er alle mulige forskellige typer af kostumer, der kræver brug af hatte som et middel til at gøre hele kostume udseende fuldstændig. Det vil hjælpe til at bruge et par tips, når man ser på at få en god cosplay hat klar til ens cosplay outfit.


Det vil først være med til at se på udformningen af hatten. Det bør være noget, der kommer til at arbejde sammen med resten af ​​det kostume i forhold til, hvordan det ser ud, og hvordan det går med forskellige farver. For eksempel vil en god cosplay hat for en sejler kostume være en, der er marine eller hvid farve afhængigt af farven af de vigtigste udstyr. Stoffet bør også være det samme som det, der anvendes i resten af dragten.


Et andet tip til at se indebærer opførelse af hatten. Problemet med nogle cosplay hatte er, at de kan fremstilles med billige plastmaterialer. Det er noget, der kan gøre en hat kig fattige i kvalitet. Det vil hjælpe til at kigge efter en hat, der ikke vil give off en stor mængde af glans, medmindre denne hat er en, der kommer til at arbejde med en metal føler det.
Den næste ting at se, hvordan det passer af hatten kommer til at virke. Selv om det er rigtigt, at nogle hatte kan være one size fits all hatte ikke hver en som denne kommer til at arbejde på den måde. Faktisk er en monteret hat noget, der kan bidrage til at gøre ens cosplay kostume mere tiltalende og præcise. En god ting at gøre i dette tilfælde er at fokusere på at få noget, der er monteret, så det bliver lettere for folk at fokusere på kostume og ikke på en slags rem, at det kostume kan arbejde med.


Disse er alle personer cosplay strategier at se med hensyn til ens hat. Hatten skal være en, der vil være godt lavet og er faktisk kommer til at passe ens hoved. Det vil hjælpe til at være sikker på, at materialet er en, der kan matche hele outfit så godt. Ved hjælp af disse overvejelser kan bidrage til at gøre en hat ser specielt godt ud på alle, der er iført en god cosplay kostume.