fredag den 23. november 2012

kostumer til voksne



Cosplay er en verdensberømt kultur og scenekunst, der opstod i Japan og har vundet popularitet i Indonesien, Malaysia, Kina, USA og mange andre dele af verden. Denne moniker blev opfundet af de to ord kostume og spille. Da det er en performance kunst, kostumer spiller en uovervindelig rolle. Som navnet Cosplay antyder, her skuespillere pynte nøjagtig som den karakter eller tema, de skildre på scenen. Cosplay kunstnere meste kopiere mytologiske, fiktion serie figurer fra film, bogserier eller spil og tegneseriefigurer.

Cosplay vinder momentum og mange spirende kunstnere forsøger at lancere en karriere ved at deltage i forskellige kostumer til voksne konkurrencer, som er udført i anime konventioner. Den Madman National Cosplay Konkurrence der sker i Australien hvert år er et sådant sted, hvor håbefulde cosplayere indkalde til at deltage ved at handle i deres egne stykker iført den perfekte kostume og tilbehør til at skildre deres karakter. Originalitet, sans for detaljer og kreativitet er tre grundlæggende parametre, som Cosplay kunstnere bør altid huske på. Kæmperne vil blive evalueret både af dommerne og de fans og vinderne bliver meget vellykket og berømt. Cosplay genererer masser af forretningsmuligheder i forskellige former. Cosmode og Dengeki Lag er meget populære Cosplay magasiner i Japan. MTV airs nogle episoder dedikeret til kunsten at Cosplay i serien True Life. Cosplay kostumer, tilbehør og udgør fremstilles og sælges.


Cosplay er ikke blot efter din idol karakter i træk, dressing og tilbehør, men også omfatter handlinger som karakter og kopiere deres handlinger. Dette betyder, at du kan ikke bare vælge et tema eller en idé og basere din Cosplay handle på det, men har brug for at kende snørklede af den karakter. Tror du, du har det i dig at blive en cosplayer? Udforsk dine interesser og begynde at få klædt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar