torsdag den 15. november 2012

Frække halloween kostumer



finde ud af den fantastiske halloween kostumer kan være en spændende opgave. med alle de tilgængelige farver og temaer, kan det være skræmmende at forsøge at vælge den nøjagtige outfit. vi fremhæve nogle af de nuværende favoritter i Halloween kostumer, som du kan vælge denne 31. dag i oktober:


vampiress: på grund af den status af "Twilight"-film og tv-show "True Blood", er vampiress gentagne gange en fantastisk pasform til halloween. med så mange valg at vælge imellem, så bare, at du vælger en, der passer til din disposition.

superhelt: superhelte svip er hot sidst. det ser ud som hver uge er en ny tegneserie handling karakter er sat op på projektionsskærmen. tænde din hemmelige lidenskab i dit foretrukne superhelt halloween kostume og spille en af ​​disse super action helte.

en sexet eventyr pige: fra Ariel til Askepot, Frække kostumer er attraktivt og sjovt at vælge fra. eventuelt ved udgangen af ​​natten vil du være i stand til at handle den del af Rødhætte med en reel fangst på dit kostume fest ...

sexy politibetjent: folk i almindelighed elsker dette kostume. mænd altid elske en frue i uniform, og jer kvinder vil være vild med opmærksomheden. få manchetter klar til midnat "roll i hø".


burlesque pige: burlesque mode har gjort en reel komme tilbage sidst og er frustreret med pis og eddike. dette kostume er blevet mødt med, men ikke ignorere poise og realistiske vintage stil det udstråler. burlesque pige kostumer er smart valg for kvinderne den 31. oktober.

ikke kun er disse kostumer altid næret ved Allhallows, men de er konstrueret ud af kvalitetsmaterialer, og er en blast samt indbydende. gennemse Rebeccas internet tilstedeværelse for hendes foretrukne kvinders kostume temaer for dette Hallowe'en. dette års valg er den sexede øl pige halloween kostumer og stormtrooper kostume. rebecca er forbundet med den største forhandler af kostumer på internettet, der tilbyder en 110% bedste pris garanti!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar