torsdag den 15. november 2012

Frække Kostumer


Lingeri kan tjene forskellige formål, såsom dækning, komfort eller helt pynt. Der er undertøj, der er beregnet til fritidstøj hvilket betyder at de er konstrueret på en sådan måde, at de er flatterende for figuren, når det bæres med andre beklædningsgenstande. Comfort på den anden side. Et brasseri bør være i stand til at gøre det uden at gøre en kvinde føler sig utilpas. Samlinger af dekorative lingeri skal anvendes som det er. Det betyder, at deres formål er at gøre en fashion statement, så det forklarer meget om den omfattende detaljer af stykkerne.

Disse er også fremstillet af forskellige typer af materialer, efter hvad de er beregnet til. Ofte vil de, der er lavet af bomuld giver størst mulig komfort. Der er også dem, der gør brug af silke grund af deres frodige appel. Imidlertid det mest almindelige materiale til disse er forskellige former for ren materiale. Sheer er en favorit, fordi udseendet kan opnås med billigere materialer. For ornamental lingeri, er ren og skær den mest effektive på grund af sin subtile dækning, der lokker mere. Mange mennesker simpelthen finder det spændende at se gennem forskellige tøj tøj, og det er hvad der gør dem sexet.

Et eksempel på en sådan er ren og skær lingeri bikinier. Det todelte undertøj sæt består af en brystholder og en trusse. Men vil disse have mange forskellige variationer. Hver ville have lignende mærke og detaljer, fordi de er beregnet til at blive båret sammen. Den øverste har mange designs, der omfatter den klassiske to-strop bh, bandeau, med korte ærmer eller med lange ærmer. Den fælles organ til fastgørelse til toppen er ved at binde stykker af strenge eller bånd, men der er også dem, der gør brug af plast låse, klip på plads. Der er endnu mere stiliserede design, der har en enestående rem eller flere remme i gennemskåret mønstre for en omfattende design samt maksimal støtte. At bunden ville design omfatter en trusse. Nedskæringer og mønstre til bunden kan også være mere lokkende med minimal dækning såsom badesandaler.

Disse bikinier er holdbare nok til at blive brugt under badning. Understøttelsen af ​​lutter lingeri bikinier bør aldrig tages let på. For eksempel vil ingen kvinde brystholderen falde ned det forkerte tidspunkt, især når visse typer af materialer absorberer vand og bliver tunge efter neddykning. Sheer lingeri bikinier er lette og er lavet til svømning eller lounging i jacuzzien. Andre end det, bør bikinier som sådan ser tiltalende, selv når de er våde. Costume lingeri kan også gøre brug af ren og skær for forskellige stykker, men de fleste af dem ville ikke se godt efter at være nedsænket i vand. Selv om der er dem, der er designet med dikkedarer, blonder og smarte dekorationer, er dem, frarådes, da de ville være helt irriterende til svømning. Metaller, såsom pigge i undertøjet kan også rust, der ville gøre sættet mindre praktisk. Polyesterstof, bomuld og silke er almindeligt anvendt til rørene af lutter lingeri bikinier fordi de er mere holdbare til at holde masken sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar